Ugnspannkaka med saffran recept
Testa mitt recept på ugnspannkaka med ekologisk saffran, varm och god och perfekt för den kalla vintern och juletid!
Ugnspannkaka med saffran
Ash
5.0 stjärnor baserat på 1 omdömen
Kategori
Dessert
Kök
Svenskt
Receptförfattare
Ash
Portioner
1
Förberedelse
10 minuter
Tid
45 minuter
Alla våra recept med saffran kommer från våra egna kunder och innehåller saffran som finns att köpa i vår webshop!
Ingredienser
-
1 l risgrynsgröt
-
1 dl hackad sötmandel
-
0,5 g saffran
-
3 msk råsocker
-
1,5 dl grädde
-
3 ägg
Instruktioner
Rör samman alla ingredienser och fördela i 8 st smorda portionsformar.
Grädda i 175°C ca 40-45 min.
Låt svalna och servera med lättvispad grädde och sylt. Nu har du en färdig ugnspannkaka med saffran!